Hoteller

THAILAND Ø-HOP I SIAMBUGTEN

HOTELLER PÅ REJSENTuren i overblik

By                   Nætter                 Hotel/Resort                                             


Bangkok               1                  Chatrium Hotel Riverside *****


Chanthaburi         2                  Sand Dunes Chaolao Beach Resort ****


Koh Chang           5                   The Dewa *****


Koh Kood             3                   High Season Pool Villa & Spa Resort *****


Bangkok               2                   Chatrium Hotel Riverside *****

Koh Chang


The Dewa Koh Chang ★★★★★


The Dewa ligger ved Klong Prao-stranden på det vestlige Koh Chang. Et mindre hotel i boutiquestil, hvor moderne design kombineres med det rustikke og det tropiske. 

Hotellet ligger i et smukt miljø med de grønne bjerge på den ene side og havet på den anden. 

Koh Kood


High Season Pool Villa & Spa ★★★★★


På High Season Pool Villa & Spa bor du i en af 42 private villaer – alle med egen pool. Villaerne er alle omgivet af den smukke, tropiske have og med nem adgang til sandstrandene. Indretningen er indbydende, enkel og med naturlige kvalitetsmaterialer. Villatypen er en Deluxe Pool Villa (95m2).

På High Season Pool Villa & Spa nyder du skønne måltider i fantastiske omgivelser. På The Beachfront Restaurant finder du retter fra det traditionsrige thailandske og det moderne internationale køkken med masser af frisk frugt, sprøde grøntsager og intense krydderurter samt udsøgte skaldyr, fisk og kød.

I The Bird’s Nest får du en romantisk udsigt over Klon Chao stranden og det smukke hav, mens du nyder den skønne mad og de private omgivelser. På strandbaren Koh Kood finder du et bredt udsnit af kølige forfriskninger og eksotiske cocktails.

High Spa har en holistisk tilgang til wellness, og bruger udelukkende økologiske produkter i sine behandlinger. Overgiv dig til de dygtigere behandlere, mens din krop og sjæl forkæles med massage og behandlinger eller i saunaen og dampbadet.

Chanthaburi


Sand Dunes Chaolao Beach Resort ★★★★


Dette flotte beach resort ligger direkte på Chaolao beach ca. 15 km. fra byen Chanthaburi, som er kendt for sine ædelstene og frugten Durian.

Resortet har 2 swimming pools, den ene af dem med et helt fantastisk "infinity" view til stranden, som strækker sig kilometervis til begge sider.

Værelserne er lyse og rummelige og med en fantastisk havudsigt fra altanen.

Resortet har både restaurant og beach bar, men også langs stranden ligger andre resorter og restauranter.

Overalt hersker en afslappet lokal stemning og her får vi virklig autentisk Thai kultur.

Bangkok


Chatrium Hotel Riverside ★★★★★


Chatrium Hotel Riverside ligger ved ​​bredden af Chao Phraya-floden og tilbyder fremragende faciliteter, såsom udendørs pool, spa og fitnesscenter. Hotellet har 6 spisesteder og der er desuden gratis wi-fi overalt.

De rummelige suiter har gulv til loft-vinduer, egne balkoner, moderne mørke træmøbler og fladskærms-tv. Du kan tilberede måltider i de veludstyrede tekøkkener og spiseområder. 

Der tilbydes afstressende skønhedsbehandlinger i spaen og skønhedssalonen. Du kan desuden slappe af i saunaen eller spabadet.

I Pier 28 er der servering under åben himmel, og River Barge tilbyder international buffet. Du kan nyde klassiske og moderne kantonesiske retter i Silver Waves.

Chatrium Hotel Riverside Bangkok tilbyder gratis bådtransport hvert 15. minut til/fra den private mole nær BTS-højbanestationen ​Saphan Taksin. 


CVR: 35064400

Bank konto: 5497 0001709319

IBAN: DK7954970001709319

SWIFT: NYKBDKKKAlm. rejsebetingelser for pakkerejserKontakt os


Kontor adresse:

Boxit Flexoffice

Østre Allé 102, 3. sal

9000 Aalborg

Kontor B01


E-mail: info@guldrejser.dk

Telefon: +45 3051 7317

Åbningstider


Man - Fre: 09:00 - 16:00


Lørdag: 10:00 - 13:00


Søndag: LUKKET