EKSKLUSIV GRUPPEREJSE TIL KENYA

DRØMME GRUPPEREJSE TIL KENYA - med dansk rejseleder

Safari, kultur, historie & bounty strande

14 DAGE FRA KR. 27.990,-

VERDENS BEDSTE SAFARI

Tag med vores danske rejseleder, Peer Runge, på denne utrolig spændende gruppe-rejse til Kenya og kom helt tæt på de vilde dyr og se hvorfor safari blev “opfundet” i netop dette østafrikanske land.


Vi starter vores tur i Kenyas hovedstad, Nairobi, hvor vi går i Karen Blixens fodspor og besøger hendes museum.


Herfra går turen videre med nogle spændende kulturelle besøg, først i et helt almin-deligt kenyansk hjem, en folkeskole og en kaffeplantage alt sammen i den natur skønne Nyeri region.


Herfra går turen videre til Lake Nakuru og Lake Naivasha og kulminerer på Masai Mara sletten, hvor bl.a. DR1 programmerne “de store katte” og senest “min elefant famile” er optaget - her er der meget store muligheder for at komme helt tæt på løver, leoparder, elefanter og 100-tusindvis af gnuer der er på en lang vandring mod
Serengetti sletten i Tanzania.


Efter denne fantastiske første del af turen gør vi igen et stop i Nairobi, hvor vi skal spise på en af de bedste og mest kendte restauranter i Kenya, inden rejser går videre med Makadra Express toget til Mombasa ved det Indiske Ocean, her skal vi nyde en badeferie med kridhvide strande, svajende kokospalmer og azurblåt vand.


Nairobi - Lake Nakuru - Masai Mara - Mombassa - Nyeri - Karen Blixen Farm - Rift Valey - Lake Naivasha - Aberdare

VORES GÆSTER SIGER..

REJSEPERIODE:


26. aug - 9. sep  2024

(12 pladser totalt - 2 ledige pladser)


TUREN ER NU BEKRÆFTET !


Pris per pers. kr. 27.990,- (i delt db)

Rejseleder på denne spændende grupperejse er Peer Runge

Turen i overblik

By                      Nætter                 Hotel/Resort                                             


Nairobi                2                      Dusit Princess Residence *****


Nyeri                  1                       FK Resort & Spa ****


Lake Nakuru        1                      Lake Nakuru Sopa Lodge *****


Lake Naivasha      1                      Lake Naivasha Sopa Lodge *****

 

Masai Mara          2                      Masai Mara Sopa Lodge *****


Mombasa            6                      Severin Sea Lodge *****

__________________________________________________________________________

 

Dagsprogram:

Afrejse fra Danmark kl. 14.15 med KLM - ankomst Nairobi tidligt næste morgen.

_______________________________________________________________


Nairobi - Karen Blixen

_____________________________________________________________


Vi ankommer til Nairobi kl. 05.55 og efter en god morgenmad og lidt vand i ansigtet er det tid til at besøge det legendariske Karen Blixen museum og efterfølgende spiser vi frokost i Karen Blixen Coffee
Garden. Efter frokost tjekker vi ind på Dusit Princess Residence og resten af dagen er til egen dispostion.

Nyeri regionen - hjemmebesøg

__________________________________________________________________

Tidlig morgen kører vi afsted mod den naturskønne Nyeri regionen hvor vi skal overnatte i aften, men inden da skal vi på besøg i et helt almindeligt Kenyansk hjem, på en kaffeplantage og en folkeskole.
Sidst på eftermiddagen tjekker vi ind på FK Resort & Spa og efter en sen frokost kan vi evt. gå en tur i den dejlige natur som omkranser resortet.

Lake Nakuru

_____________________________________________________________


Tidlig morgen kører vi mod syd til Lake Nakuru, som ligger midt i den imponerende 6.500 km, Rift Valley. Lake Nakuru er en lavvandet alkalisk sø, som er mest kendt for at huse store flokke af lyserøde flamingoer og indimellem giver tusindevis af disse fugle søen et pink skær. Rundt om søen findes en stor variation af forskellige dyr så som leoparder, flodheste, løver, det hvide næsehorn, den truede Rothshilds giraf og det sjældne sorte næsehorn, som bliver beskyttet her.

Vi tjekker ind på Nakuru Sopa Lodge og efter frokost er der Game drive rundt om søen inden aftensmaden som indtages i restauranten med en fantastisk udsigt ud Lake Nakuru.Lake Naivasha

_____________________________________________________________


Tidlig morgen Game drive, herefter en god morgenmad, tjek ud og så kører vi til Lake Naivasha med dens imponerende omgivelser ved foden af ​​Rift Valley kløften. Lake Naivasha søen huser en stor bestand af flodheste og også en del store ørne.

Ved ankomst tjekker vi ind på Naivasha Sopa Lodge og spiser frokost. Om eftermiddagen skal vi ud og sejle på søen og se de kæmpestore flodheste boltre sig i vandet og ørnene som dykker ned fra stor højde og fanger fisk.

Masai Mara

_____________________________________________________________


Efter morgenmaden, tjekker vi ud og kører mod Masai Mara National Reserve, der byder på vidunderlig natur og masser af vilde dyr. Det er måske den eneste region tilbage i Kenya, hvor man stadigvæk kan se dyr i samme overflod som for et århundrede siden. Vi ankommer til tidlig check-in og frokost. Eftermiddagen byder på en game drive, hvor vi skal "jagte" The Big Five og vi vender tilbage lidt før solned-gang til middag og overnatning på Ashnil Mara Camp.


Næste morgen skal vi nyde en hel dag i Masai Mara Game Reserve med madpakker og forhåbentligt får vi lejlighed til at overvære migrationen af den op imod 1 million gnuer og zebraer, som skal krydse floden mellem Masai Mara sletten og Serengeti sletten i Tanzania. Senere på eftermiddagen skal vi besøge en autentisk Masai-landsby, før vi vender tilbage lidt før solnedgang til en god middag.


Sidste dag i Masai Marai spiser vi tidlig morgenmad, tjekker ud og kører tilbage mod Nairobi, Kenyas farverige hovedstad. Vi ankommer til Nairobi ved frokost tid, som nydes på Tamarind restaurant og efter frokost skal vi besøge det legendariske Karen Blixen Museum. Herefter tjekker vi ind på Crowne Plaza Nairobi Airport Hotel. Senere på aftenen bliver vi hentet og kørt til middag på den berømte Carnivore restaurant, hvor vi skal nyde en helt speciel middag.Nairobi

_____________________________________________________________


Efter nogle helt fantastiske safari dage er vi nu klar til at køre tilbage til Nairobi, hvor vi spiser frokost på Tamarind restaurant og herefter tjekker vi ind på Dusit Prinsess Residence igen og genforenes med resten af vores bagage. Senere på aftenen skal vi spise middag på den berømte Carnivore restaurant, hvor der er rigtigt mange spæn-dende dyr på menuen.

Mombasa

_____________________________________________________________


Efter morgenmaden og sen tjek ud, tager vi med Makadara Express toget til Mombasa, Kenyas historiske havneby ved det Indiske Ocean og efter ankomst til togstationen kører vi til Severin Sea Lodge, som ligger direkte på Bamburi Beach med kilometervis af hvidt pudder sand og fantastisk flot blå grønt vand og hvor vi skal bo de sidste 6 dage.


Mombasa

_____________________________________________________________


De næste dage står i afslapningens tegn. Nyd stranden og det gode vejr og få jer en god masage på hotellet eller langs stranden. 


Vi tilbyder i løbet af disse fridage, 2 ekstra udflugter, som tilvalg - den ene er en 1/2 dags byrundtur i Mombasa og den anden er en heldags tur til Wasini Island, en maritim nationalpark tæt på Tanzanias grænse.

Nyd dagen ved poolen eller på stranden.

Nyd vores sidste dag i Mombasa og kl. 16.00 tjekker vi ud fra hotellet og kører til lufthavnen for at flyve tilbage til Nairobi. Kl. 23.50 flyver vi fra Nairobi og vi er tilbage i Aalborg næste dag kl. 13.45

INKLUDERET I PRISEN:


* Flybilletter KLM/Kenya Airways

* Togrejse Nairobi/Mombasa

* Alle hotel/lodge ophold

* Daglig morgenmad

* Al transport

* Helpension på safari delen

* 1/2 pension på strand ferien

* 2 x frokost i Nairobi

* Middag på Carnivore i Nairobi

* Informationsmøde før afrejse

* Dansk rejseleder


CVR: 43221507

Bank konto: 6695 1001128759

IBAN: DK7954970001709319

SWIFT: NYKBDKKKAlm. rejsebetingelser for pakkerejserKontakt os


Kontor adresse:

Boxit Flexoffice

Østre Allé 102, 3. sal

9000 Aalborg

Kontor B01


E-mail: info@guldrejser.dk

Telefon: +45 3051 7317

Åbningstider


Man - Fre: 09:00 - 16:00


Lørdag: 10:00 - 13:00


Søndag: LUKKET