VIP GRUPPEREJSE - Ø-HOP I SIAMBUGTEN

THAILAND GRUPPEREJSE - med dansk rejseleder

Ø-hop i Siambugten


15 DAGE KR. 16.995,-

Ø-HOP I SIAMBUGTEN

Mange tror det ikke, men det er stadig muligt at finde små paradisøer i Thailand, hvor antallet af turister er begrænset, og hvor der er god plads mellem solsengene på de private strandstykker. Denne rejse går til to sådanne øer i Siambugten: den ”store" Koh Chang, den lille Koh Kood og så lokalt strandliv på stranden ud for byen Chanthaburi, i Øst Thailand.

Vi ø-hopper med færge eller speedbåd fra det ene hyggelige resort til det næste, og alle steder har vi første parket til stranden og havet. Vi skal bo på skønne 4- eller 5-stjernede resorts, direkte på stranden og i Bangkok direkte på Chao Praya floden. De to øer i Siambugten har den helt rigtige balance af lokal charme og gode faciliteter, og øerne satser på en form for økoturisme, der belaster naturen og dagliglivet for lokalbefolkningen mindst muligt.

På Koh Chang kan flere af strandende mønstre et fint udvalg af forretninger, hyggelige restauranter og lidt natteliv i weekenderne. Størstedelen af øen består desuden af vild nationalpark, så der er også rig mulighed for at trekke og bade i vandfald, hvis man ønsker et break fra strandlivet.

På Koh Kood handler det om at nyde det jomfruelige bountyliv. Paradisbarometret er rødglødende og I kan glæde jer til at have smukke strande helt for jer selv, bo i privat pool villa og bade i det krystalklare vand. 

Når vi har fået nok af strand og vand, tager vi tilbage til Bangkok - en af Sydøstasiens mest sprudlende storbyer med masser af oplevelser og virkelig god shopping. Her kan I gå tur i autentiske Chinatown, besøge det smukke kongepalads og den lille hellige Emerald Buddha og spise street food i verdensklasse.

Velkommen på øhop i Siambugten og til skønne Bangkok! 

VORES GÆSTER SIGER..

REJSEPERIODE:

14-28 november 2022

Pris per pers. kr. 16.995,-

Turen i overblik

By                   Nætter                 Hotel/Resort                                             


Bangkok               1                  Chatrium Hotel Riverside *****


Chanthaburi         2                  Sand Dunes Chaolao Beach Resort ****


Koh Chang           5                   The Dewa *****


Koh Kood             3                   High Season Pool Villa & Spa Resort *****


Bangkok               2                   Chatrium Hotel Riverside *****

Dagsprogram:

Afrejse fra Danmark

_______________________________________________________________


Vi forlader Danmark i løbet af dagen og flyver østover med ankomst til

Suvarnabhumi-lufthavnen i Bangkok næste dag.


Ankomst Bangkok - "One night in Bangkok"

_____________________________________________________________


Vi ankommer til Bangkok midt på eftermiddagen og efter kuffert udlevering har vi en kort køretur til vort hotel, Chatrium Hotel Riverside, hvor vi skal overnatte den første nat, mens vi venter på resultat af PCR testen. På dette flotte 5-stjernede hotel kan I nyde den fantastiske udsigt over Chao Praya floden fra balkonen på jeres værelser, eller tage en dukkert i hotellets infinity pool på 6. sal 

Lokal stemning og Thai-madlavningskursus i Chanthaburi

________________________________________________________


Efter en overdådig morgenmads buffet sætter vi kursen mod Sand Dunes Chalao Beach Resort på stranden ud for byen Chanthaburi i det østlige Thailand. Her skal vi bo de næste 2 nætter og opleve rigtig lokal stemning. Vi er fremme først på eftermiddagen og I vil derfor kunne nyde stranden og senere den smuk solned-gang over Siambugten med jeres foretrukne drink i hånden og fødderne godt pla-ceret i sandet. Dagen efter skal vi på udflugt i lokalområdet, hvor vi selv skal tilberede vores frokost på et Thai-madlavnings kursus.

klik og se stort kort

Ø-stemning og flotte strande på Koh Chang

_____________________________________________________________


Efter et par dejlige dage i Chanthaburi går turen nu videre til øen Koh Chang, hvor vi efter en køretur og en færgeoverfart ankommer først på eftermiddagen og tjekker ind på det 5-stjernede The Dewa" hotel.

The Dewa ligger ved Klong Prao-stranden på det vestlige Koh Chang. Et mindre luksus hotel i boutiquestil, hvor moderne design kombi-neres med det rustikke og det tropiske. 

Spa, aktiviteter og stor pool

Vil du slappe totalt af, kan du for eksempel prøve oliemassage eller aromaterapi i hotellets spa. Du kan også være aktiv med beachvolley eller kajak- og kanoture. Der er også et lille bibliotek og en souvenirbutik på hotellet.

Hotellets 700 kvadratmeter store pool er skinnende sort og omgivet af en træterrasse.

Middag på stranden

Du kan bestille halvpension med middagsmenu, som serveres i The Dewas restaurant, der byder på både kontinentalt og thailandsk køkken. Om aftenen dækkes der borde op direkte i sandet.

Udflugt til det ukendte Koh Chang

I hentes på jeres hotel for at køre til Koh Changs ukendte østlige side, og første stop er ved et udsigtspunkt ved en smuk, hvid sandstrand og ved øens kinesiske tempel. På Koh Chang Cafe nyder I en kop hjemmedyrket kaffe, og herefter kører I længere sydpå til fiskerlands-byen Salak Khok, hvor I tager plads i en longtailbåd eller en kajak for at udforske den smukke mangroveskov.

Frokosten indtages i Salak Phet, og næste stop er ved øens smukkeste tempel. Sidste stop på dagens udflugt er i en privat bugt i Klong Son, hvor I med base i Shambala Bar, tager en svømmetur i havet, slapper af og drikker en kop kaffe eller en drink.

Koh Kood, en af Thailands mest eksklusive ferieøer

_____________________________________________________________


Vi laver et øhop til Koh Kood, som er en nærmest perfekt ø med hvidt, blødt pulversand og skønne bugter. Her er meget stille og ikke noget natteliv, til gengæld er øen ideel til afkobling. Her kan man tanke solens C-vitaminer op, tænke gode tanker, læse interessante bøger, eller hvad der nu skal til, for at man kan klare sig igennem den danske vinter, når man kommer hjem igen.


Igen er det oplagt at leje en longtailbåd og tage ud og kigge på fisk og koraller, og øen har også to vandfald, som kan gøre det ud for en vandretur, der kan retfærdiggøre nogle flere timer på stranden.


Nyd hotellets skønne faciliteter, den gode mad og måske en massage i spaen.  

Bangkok en metropol og storbyliv med stort S

_____________________________________________________________


Efter en lille sejltur er vi tilbage på fastlandet, hvor vi flyver fra Trat til Bangkok, en lille tur på ca. 30 min og så er vi tilbage hvor vi startede på det flotte 5-stjernede Chatrium Hotel Riverside og her skal vi tilbringe de sidste 2 dage af turen.


Der bliver god mulighed for at shoppe igennem, tage på en burundtur eller blot slappe af ved poolen, med fantastisk udsigt over Chao Praya floden. 


Hvis der er stemning for det, arrangerer vi en afslutningsmiddag på 

på hotellets store terrasse lige ud til floden, med en stor international buffet og god musik.

Hjemrejsedag til Danmark

______________________________________________________________


Vi skal flyve til Danmark lige over midnat, så vi er på grund af tidsfor-skellen hjemme samme dag.

INKLUDERET I PRISEN:


* Flybilletter

* Alle hotel/resort ophold

* Daglig morgenbuffet

* Al transport

* 2 udflugter m/frokost

* Dansk rejseleder

* PCR test v/ankomst (privathospital)

* Helpension 1. dag

* Personlig hjælp med indrejse-      papirer

* Informationsmøde før afrejse


CVR: 35064400

Bank konto: 5497 0001709319

IBAN: DK7954970001709319

SWIFT: NYKBDKKKAlm. rejsebetingelser for pakkerejserKontakt os


Kontor adresse:

Boxit Flexoffice

Østre Allé 102, 3. sal

9000 Aalborg

Kontor B01


E-mail: info@guldrejser.dk

Telefon: +45 3051 7317

Åbningstider


Man - Fre: 09:00 - 16:00


Lørdag: 10:00 - 13:00


Søndag: LUKKET